Koncepter 

DE TRE LEASINGKONCEPTER

Koncept A

Koncept A er for dig, der vil have det hele uden at røre en finger. Her er alt nemlig inkluderet i aftalen. Både forsikring, grøn ejerafgift og service. Det kan faktisk ikke blive mere simpelt.

Her på siden finder du et udvalg af biler til hurtig levering. Leveringstiden er cirka 10 arbejdsdage og du kan nemt og bekvemt bestille din bil online.

Der er 0 kroner i udbetaling, og ved opstart betaler du et mindre etableringsgebyr, første måneds leasingydelse samt et depositum, der svarer til tre måneders leasingydelse. De sidste tre måneder, du har bilen, hører du ikke fra os, da vi her trækker ydelsen fra depositummet.

Drømmer du om en anden bil end dem, du kan se her på hjemmesiden, så kontakt din nærmeste Hessel-forretning. Så kan vi sammen finde frem til lige præcis den bil, du drømmer om, og du kan være med til at vælge både farve, motorstørrelse og udstyr. Vær dog opmærksom på, at leveringstiden kan være længere, da bilen ikke nødvendigvis er på lager i Danmark. 

Leasingaftaler løber fra 6 til 12 måneder og løbetiden aftales ved bestilling.

SE MODELLER TIL HURTIG LEVERING PRISLISTE - BENZIN OG DIESEL PRISLISTE - PLUG-IN HYBRID OG EL

Koncept B

Koncept B er for dig, der gerne vil have lidt mere indflydelse. Her er forsikring og grøn ejerafgift nemlig ikke inkluderet i aftalen, og du bestemmer selv, hvor du vil have bilen forsikret, ligesom du selv afregner både forsikring og grøn ejerafgift.

Når du har fundet din drømmebil, betaler du en udbetaling, etableringsgebyr og første måneds leasingydelse. Grib knoglen, og giv os et kald, hvis du tror, at koncept B passer bedst til dig. Du kan nemlig ikke bestille bilen her på siden, men vi strikker gerne et godt tilbud sammen til dig. Kontakt os på ved at udfylde kontaktformularen her eller via en af vore sælgere i en af Ejner Hessels mange afdelinger.

Leasingaftaler løber over 12 måneder.

Hessel HiRE 6+6

Hessel HiRE 6+6 er for dig, der vil lidt mere. Her kan du nemlig lease to biler i 12 måneder og have hver bil til rådighed i 6 måneder ad gangen.

I hver bil har du 12.000 km. at give den gas på, og du har både service, forsikring og grøn ejerafgift inkluderet i aftalen. Du betaler ikke nogen førstegangsydelse ved levering, men kun et mindre etableringsgebyr, første måneds leasingydelse og et depositum svarende til tre måneders leasingydelse. Dit depositum bliver godtgjort de sidste tre måneder af din leasingperiode, hvor du altså ikke bliver opkrævet leasingydelse.

Det er helt op til dig, hvilken bilkombination du vil have, og du kan frit vælge de to biler ud fra koncept A-prislisten. Den månedlige ydelse vil være gennemsnitsprisen på de to biler, du vælger.

Kontakt din lokale Hessel-afdeling, og få stykket den helt rigtige bilkombination sammen.

SE PRISEKSEMPLER